Antoon Coolenlaan 1, 5644 RX Eindhoven, Nederland
TEL 0031 40 238 11 53

Pagina niet gevonden

de Tongelreep

Peter Beek in podcast van Radio Swammerdam

In deze uitzending duiken Pelle Yntema en Emerence Kapteijn samen met hoogleraar coördinatiedynamica Peter Beek en fanatiek sporter en trainer Emiel Heuver in de wereld van het zwemmen. Op welke manier verhouden sportprestaties zich tot het element water? Heeft “watergevoel” bijvoorbeeld invloed op sportprestaties? Hoe belangrijk is dat voor bewegingswetenschappers? En is er iets als…
Lees meer

InnoSportLab de Tongelreep en British Swimming faciliteren video service in de Europese Kampioenschappen in Rome

Opdracht van het team ter plaatse is om alle races gedurende de zeven wedstrijddagen te filmen en direct na afloop van de race online te delen met de video analisten en coaches.

Hoe kunnen kinderen het beste leren zwemmen?

InnoSportLab de Tongelreep, de Vrije Universiteit Amsterdam en de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) zijn een samenwerking aangegaan rond een promotieproject gericht op de zwemles.

FINA World Championship in Budapest

One of the analysts of InnoSportLab de Tongelreep has been in Hungary for 10 days. The 19th Fina Swimming World Champioships was held there

Over 150 swimmers were tested for talent identification and development research

NJK swimmers were measured by InnoSportlab while their championship took place in the Pieter van den Hoogenband Swimming Stadium in Eindhoven.

nl_NLDutch